Skip to contentSkip to footer

Editor

Brief info

Lise son sınıf olmanın yükünde, Hatay'da yaşayan, zihinsel ve enerjisel mânâda en verimli olduğum bu yılları benim için çok kıymetli kılan ilgi alanlarım ve yeteneklerimle, öğrenmeye ve araştırmaya, bunu paylaşabiliyor olmaya çok hevesli bir öğrenciyim.
Yazı yazmaya olan tutkum beni dijital platformlarda içerik üretip satırlarımı insanlara okutabiliyor olmama fırsat yarattı. Bunun ardında psikolojiye ve kişisel gelişime dair gerekli donanımı edinme ilgisinde bir kişiyim.
Yasalar, yasaklar, günahlar, inkârlar, geçmiş yıllara miras kalan acılar… İnsanların ruhsal sezişlerini incelemek, duygularını içselleştirmek ve onlara yol gösterici olup o yolu çizen değil de ruhlarına dokunarak ilk adımı atmalarını sağlayan bir kişi olabilmek benim için ileride yapmak istediğim mesleği de şekillendiren büyük bir hedef.
İleriki yıllarda çok fazla sosyal girişim projesinde bulunmak istiyorken ARTISTIC güçlü bir sanat girişimi olma noktasında çok kaliteli bir şekilde ilerliyor ve bunun bir parçası olmak gurur verici. Dijital platformlardaki kültüre hâkim olmak, ortaya kaliteli işler koyabilmek noktasında yaptığı ve baş koyduğu işi iyi özümsemiş birisi haline gelmem aylardır emek ettiğimiz projemizle daha da gelişiyor. Ben Sıla. İsmimi şimdi dillendirmek istedim çünkü ismimin altını şimdi doldurmuş olduğumu düşünüyorum…

Mürekkebine sanatı karıştırmış ve bunu kaliteli bir şekilde ortaya koyma noktasında gerekli özveriyi ve emeği gösteren yazınsal yaratı gücüne güvenen biriyimdir.

Leave a comment